Anatomia ochiului si tipurile de extensii de gene. Afla tot de la trainerul Paula Lupu

anatomia-ochiului-si-tipurile-de-extensii-de-gene-afla-tot-de-la-trainerul-paula-lupu

Câte cliente sunt, atâtea forme de ochi există. Acesta este unul dintre aspectele care face meseria de tehnician extensii gene una plină de provocări, care nu te lasă niciodată să te plictisești și care te obligă să înveți în permanență și să fii la curent cu tot ceea ce este nou.
curs geneLa cursul online de extensii gene, susținut de tehnicianul și trainerul premiat la competiții naționale și internaționale, Paula Lupu, vei avea șansa să înveți despre anatomia ochiului și tipurile de extensii de gene potrivite pentru fiecare formă a ochiului în parte.

Există tehnicieni care nu investesc în formarea lor și care nu cunosc aceste detalii. Spre urmare, aceștia aplică genele într-un mod neprofesional și total inestetic, lucru pe care îl observă și clientele. Așa ajung tot mai multe femei să aibă gene care nu li se potrivesc, care nu le avantajează și care nu le scot deloc în evidență trăsăturile, ba chiar din contră. Aplicarea unor extensii de gene care nu țin cont de fizionomia clientei și de forma ochilor acesteia, pot să scoată la lumină mici imperfecțiuni, care în mod normal ar fi trecut neobservate.
Aceste greșeli grave scad considerabil încrederea pe care clientele o au în lash artist-ul lor sau chiar în întreaga industrie. Așadar, dacă dorești să cunoști secretele acestei meserii și să înveți anatomia ochiului, înscrie-te la cursul Paulei Lupu. Acest curs online extensii gene te va ajuta să înveți toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți ajuta cu adevărat clientele și pentru a le oferi servicii de calitate în ceea ce privește aplicarea extensiilor de gene fir cu fir.
Nu mai sta pe gânduri, alege să fii un adevărat profesionist. Înscrie-te chiar astăzi la cursul susținut de lash trainerul premiat, Paula Lupu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *